ESPORT SENSE BARRERES

Sant Boi celebra una jornada dedicada a l'esport inclusiu

La iniciativa tindrà lloc diumenge al poliesportiu La Parellada i estarà oberta al públic de totes les edats

04

04

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Sant Boi celebra aquest diumenge 16 de juny la vuitena edició de la Jornada de l’Esport Inclusiu, una iniciativa dirigida a públic de totes les edats i dedicada a normalitzar la pràctica esportiva adaptada i a garantir la igualtat d’oportunitats en l’àmbit esportiu.

La jornada està pensada per acostar diverses modalitats esportives adaptades a la ciutadania en general,  amb l’objectiu de sensibilitzar la població i crear coneixement sobre el tema. Així, es podran practicar esports com futbol, bàsquet, voleibol, ciclisme, beisbol, petanca o boccia –un joc dissenyat per a persones amb diversitat funcional–, a més de participar en activitatsd’hipoteràpia  i canoteràpia.

Tots els esports estaran adaptats per permetre que tothom que vulgui es pugui sumar a la jornada (de 10 a 13 h), que potenciarà tant la pràctica individual com la pràctica en grup, i facilitarà l’adhesió de les persones amb diversitat funcional. La iniciativa, a més, comptarà amb un circuit de seguretat viària, ball, arts marcials i amb la unitat canina de la policia local. 

Obert a tot el públic

La inscripció a l’esdeveniment, que se celebrarà alpoliesportiu La Parellada, és obligatòria i gratuïta, ja que hi ha places limitades, i l’organització ofereix, a més, servei de llengua de signes i es posa a disposició dels assistents per a qualsevol necessitat especial o d’accessibilitat.

Notícies relacionades

La d’aquest any serà la vuitena edició d’aquesta jornada, que ha arribat a reunir centenars de participants en anteriors edicions i que està organitzada pel consistori santboià, en el marc de lesiniciatives i polítiques locals dedicades a afavorir la inclusió i la cohesió social.

Més notícies de Sant Boi en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA