ASSESSORAMENT EMPRESARIAL

Sant Boi posa en marxa un servei d'atenció a emprenedors i empreses

Unes 40 persones de 6 àmbits diferents estan implicades en el funcionament de la nova Oficina d'Atenció a l'Empresa i el Comerç

Aquest nou espai ofereix serveis dedicats a impulsar la creació de noves empreses i a consolidar negocis ja existents

oficina-datenci-a-lempresa-i-el-comer-oae

oficina-datenci-a-lempresa-i-el-comer-oae / Picasa

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Des d’aquest dilluns, els emprenedors, empresaris i comerciants de Sant Boi compten amb una nova Oficina d’Atenció a l’Empresa i el Comerç (OAE), un servei centralitzat dedicat a atendre de manera integral les seves necessitats i oferir-los assessorament.

Aquest nou espai, tant virtual com presencial, vol donar resposta de manera coordinada a les persones emprenedores del municipi i facilitar la posada en marxa d’empreses ajudant en tràmits com els relacionats amb el pla d’empresa o les llicències d’obra o obertura, entre d’altres.

La segona intenció del servei és ajudar a consolidar i impulsar els negocis ja existents mitjançant un assessorament en tràmits de sol·licitud de subvencions o d’ampliació de les instal·lacions, entre altres qüestions.

Així, l’OAE centralitza la feina de tots els actors municipals que donen servei al teixit empresarial i comercial de la ciutat, oferint una atenció integral i de proximitat en què treballen unes 40 persones pertanyents a 6 àmbits de gestió diferents.

L’espai presencial d’aquest nou servei està ubicat a l’entrada de l’Ajuntament i funciona de manera integrada amb l’OMAP, l’oficina d’atenció ciutadana general de Sant Boi.

Notícies relacionades

D’altra banda,l’espai virtual ofereix la possibilitat a empreses i comerciants d’informar-se i fer tots els tràmits i gestions relacionats amb la seva activitat sense necessitat de desplaçar-se. En cas que necessitin ajuda addicional, el servei ofereix també atenció personal presencial amb cita prèvia.

Més notícies de Sant Boi a l’edició local de EL PERIÓDICO DE CATALUNYA