NOU EQUIPAMENT

Així llueix El Puzle, el nou skatepark de Sant Boi

El disseny de la nova instal·lació, les obres de la qual van començar fa quatre mesos, és obra de l'arquitecte i skater madrileny Daniel Yabar

skatepark

skatepark
sant-boi

/

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les obres de construcció del nou skatepark de Sant Boi, que es van iniciar fa quatre mesos, han deixat veure ja la llum al nou espai rebatejat comEl Puzle, un equipament emmotllat al gust dels skaters  de la ciutat i dissenyat en col·laboració amb els assidus al lloc i aficionats d’aquest esport.

El nou parc, dedicat a la pràctica de l’skateboarding, roller, BMX –bici– i escúter, se situa al mateix lloc que l’equipament anterior, però ha suposat una renovació total de l’espai, responent a una demanda que feia temps que els assidus demanaven.

Daniel Yabar, arquitecte i skater madrileny, ha sigut l’encarregat de dissenyar el projecte, que presenta com a element estrella una piscina de rampes, coneguda com a ‘bowl’, habitual en aquests espais i que compta amb rampes de tres nivells d’altura (1.40, 1.70 i 1.80 metres).

L’espai inclou, a més, una rampa de recepció, una ‘quarter rampe’, hubbas –escales– i raïls, així com piràmides i una duna, entre altres elements pensats tant per a experts com per a principiants.

El ‘quarter puzle’ és l’element que dona nom al parc: una rampa volada amb forma de peça de puzle, que s’eleva des del terra i fa un revolt tancat.  

Notícies relacionades

El disseny del nou skatepark, de gairebé 1.200 m², s’ha fet recollint les aportacions dels diferents representants del col·lectiu habitual de l’espai, que s’ha compromès, a més, a fer-se responsable de la neteja i el manteniment de la instal·lació.

Més notícies de Sant Boi en l’edició local de EL PERIÓDICO DE CATALUNYA