Nou espai

Els nens de Sant Boi ajuden a dissenyar els seus propis espais públics de joc

L'Ajuntament inaugura un parc infantil situat a la confluència dels carrers Girona i Joaquim Auger

La construcció d'aquesta nova zona d'esbarjo ha costat prop de 233.000 euros

Nou parc infantil situat a la confluència dels carrers Girona i Joaquim Auger.

Nou parc infantil situat a la confluència dels carrers Girona i Joaquim Auger. / AJUNTAMENT DE SANT BOI

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest divendres Sant Boi del Llobregat va inaugurar un parc infantil a la confluència dels carrers Girona i Joaquim Auger.  Aquesta zona d'esbarjo no tindria res de particular respecte a altres parcs de Catalunya si no fos perquè han sigut els mateixos nens i nenes de la localitat qui, mitjançant el Consell de la Infància i l'Adolescència de Sant Boi, han participat en el seu disseny.

La construcció d'aquest parc infantil ha costat prop de 233.000 euros, dels quals els jocs suposen un 44% de la inversió. La intervenció s'ha realitzat sobre una superfície de 3.700 m2. La zona de jocs compta amb un element singular, un laberint de fusta, precisament una de les idees dels nens formulades des del Consell de la Infància. A banda de la instal·lació dels jocs, el projecte tècnic també ha tingut en consideració la millora de l'accessibilitat del parc i del drenatge de la superfície, entre altres millores.

Pla de millora de les àrees de jocs

Notícies relacionades

Actualment Sant Boi compta amb 71 àrees de joc infantil. L'Ajuntament invertirà 2 milions d'euros en els pròxims 5 anys per millorar-les i incrementar el seu nombre. El Pla de millora d'àrees de jocs infantils 2017-2021 donarà resposta a la demanda ciutadana de renovar aquestes zones d'esbarjo, amb els objectius principals de millorar el seu estat de conservació, instal·lar elements de joc més vistosos, integrar millor a les places i parcs en els quals es troben i minimitzar els riscos de seguretat.

Més notícies de Sant Boi 

Temes:

Nens