Concerts

Sant Boi impulsa 'Primavera als barris' aprofitant l'empenta d'Altaveu

Aquesta nova oferta musical pretén que la música arribi a tots els punts de la ciutat

Cartell de ’Primavera als barris’.

Cartell de ’Primavera als barris’. / PERIODICO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Cada mes de setembre, i des de ja fa trenta anys, el festival Altaveu de Sant Boi del Llobregat omple la ciutat de música. Aprofitant l'empenta d'aquesta iniciativa, ara el consistori ha programat “Primavera als barris”una oferta musical que té com a objectiu acostar la música a tots els racons de la localitat, donar a conèixer nous talents i impulsar la riquesa musical de la ciutat, més enllà dels dies en què se celebra aquest esdeveniment.

“Primavera als barris” vol convertir-se en una cita musical que ajudi a descobrir la força d'aquest art com a referent cultural de Sant Boi. Les actuacions tindran lloc els divendres i els dissabtes, durant els mesos de març, abril i maig, als centres Ciutat Cooperativa i Molí Nou, Marianao, Camps Blancs i Casablanca, Can Massallera i Cal Ninyo.

Notícies relacionades

La programació comença el divendres dia 16, al Casal de Ciutat Cooperativa, amb les actuacions dels artistes locals Chiclanita i Alberto Alcalá, a partir de les 20 h, i el dissabte dia 17, a Can Massallera, amb l'actuació del músic i cantant Oriol Tramvia, a les 12.30 h. Tots els concerts de la nova programació seran gratuïts.

Més notícies de Sant Boi