Celebració ciutadana

Sant Boi celebra aquest diumenge el Premi a la Ciutat més Sostenible

El consistori ha organitzat actuacions musicals i tallers familiars sostenibles

Infografia del pla de sostenibilitat Sant Boi del Llobregat

Infografia del pla de sostenibilitat Sant Boi del Llobregat / AJUNTAMENT DE SANT BOI

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El passat 18 de gener, Sant Boi va aconseguir el Premi a la ciutat més sostenible d'Espanya, un reconeixement que l'Ajuntament ara vol celebrar amb tota la ciutadania. Per aquest motiu ha organitzat una jornada festiva amb el lema 'El premi és teu. Vine a celebrar-lo'. Una celebració en la qual no faltaran actuacions musicals i tallers familiars sostenibles.

La jornada 'Sant Boi R que R sostenible', que tindrà lloc aquest diumenge 18 febrer, té dos objectius: reconèixer l'esforç col·lectiu per la sostenibilitat i compartir aquest premi amb les entitats, els centres educatius, les empreses i comerços i totes les persones de la ciutat que s'hi sentin implicades i que amb el seu esforç han fet possible l'obtenció del guardó.

En l'acte central de la jornada, d'11 a 14 h, a la plaça de Catalunya, els ciutadans podran disfrutar de les actuacions musicals de Carmen Doors, Faro i Blas Band i els més petits de tallers familiars sobre temes relacionats amb els residus i el reciclatge, l'estalvi d'energia, la mobilitat sostenible, l'alimentació saludable o l'entorn natural.

La celebració continuarà a les 18 h a la plaça de l'Ajuntament amb una performance musical per part de la companyia Residual Gurus i la projecció simbòlica d'una llum de color verd a la façana de la Casa de la Villa. S'estrenarà així el sistema de projecció policromàtica instal·lat recentment a la plaça de l'Ajuntament.

Recollida de residus i eficiència energètica

Notícies relacionades

El premi a la ciutat més sostenible obtingut per Sant Boi valora les actuacions realitzades en el medi urbà per lluitar contra el canvi climàtic. En especial, l'increment en més d'un 10% en un any de la recollida selectiva de residus i la millora de l'eficiència energètica a l'espai públic, els edificis municipals i a les llars. Sant Boi és l'única ciutat que ha aconseguit aquest premi en dues ocasions en la màxima categoria.

Més notícies de Sant Boi