01 juny 2020

Anar al contingut

REFORMES PEDAGÒGIQUES

L'Ajuntament de Sant Boi inverteix 80.000 euros en reformes d'escoles i guarderies

S'han instal·lat 20 elements de joc a les escoles Montbaig, Benviure, Antoni Tàpies, Barrufet, Amat Verdú, Vicenç Ferrer i Josep Maria Ciurana i a les guarderies La Mercè, La Marta i La Susa

El Periódico

L'Ajuntament de Sant Boi inverteix 80.000 euros en reformes d'escoles i guarderies

L'Ajuntament de Sant Boi ha millorat les zones de joc de 8 escoles públiques de primària i les 3 guarderies municipals. El criteri principal a l'hora de plantejar les actuacions ha sigut adaptar aquestes zones amb un tarannà pedagògic.

Després d'una detecció prèvia de les necessitats existents a cada centre, s'han instal·lat un total de 20 elements nous de joc, concretament a les escoles Montbaig, Benviure, Antoni Tàpies, Barrufet, Amat Verdú, Vicenç Ferrer i Josep Maria Ciurana i a les guarderies La Mercè, La Marta i La Susa, amb un cost global d'uns els 80.000 euros.

A l'hora de dissenyar els nous espais de joc s'ha tingut en compte que els puguin usar tant alumnes de les escoles com altres nens dels barris en el marc del projecte 'Patis Oberts'.

Tobogans, ponts i casetes

A les àrees de joc de tres guarderies municipals s'ha col·locat un element anomenat 'blauet', format per una rampa, una escala i una plataforma muntades sobre una petita muntanya de terra i gespa. A La Mercè s'ha posat també un túnel de bambú; a La Marta, un gronxador amb cordes, i a la Susa, una caseta de joguines i un túnel per enfilar-se amb forma de caseta.

Als centres de primària s'han instal·lat diferents tipologies de jocs, com tobogans, ponts de cordes, casetes de joc, taules de botànica, piràmides de cordes o barres d'equilibri.

Més notícies de Sant Boi a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA