ACORD

Estudiants de Disseny col·laboren amb Sant Boi en matèria d'innovació

L'Ajuntament i l'Escola de Disseny de Barcelona firmen un acord perquè els joves participin en el laboratori cívic Coboi

Estudiants de Disseny a Sant Boi.

Estudiants de Disseny a Sant Boi.

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Sant Boi de Llobregat col·laborarà amb l'Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona (ELISAVA). El passat 25 d'octubre ja va visitar Sant Boi un grup d'estudiants d'ELISAVA, amb l'objectiu de fer exercicis pràctics relacionats amb l'acord firmat, el passat dia 28 de setembre, entre l'Ajuntament de Sant Boi i aquesta escola de disseny.

L'alumnat d'ELISAVA va fer un recorregut per les dependències de Coboi, laboratori cívic d'emprenedoria de Sant Boi, i de Sant Boi Centre Serveis, i posteriorment van ser atesos per l'alcaldessa, Lluïsa Moret.

Els estudiants col·laboraran amb l'Ajuntament i amb la comunitat emprenedora de Coboi donant suport a la comunicació i el disseny gràfic, la cocreació i el codisseny del nou espai físic del laboratori d'innovació social a l'edifici Centre Serveis.

Conveni

El passat 28 de setembre, l'alcaldessa, Lluïsa Moret, i el director d'ELISAVA, Javier Peña, van formalitzar la firma del conveni que estableix el marc de col·laboració entre aquesta universitat i Sant Boi.

L'objectiu de l'acord és avançar conjuntament en la construcció d'un laboratori d'innovació social obert a la ciutadania, la universitat, l'empresa i l'administració pública.

Alumnes de la UPC

D'altra banda, el 6 d'octubre, un centenar d'estudiants de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona (Universitat Politècnica de Catalunya) van fer un recorregut per Sant Boi per conèixer el municipi, especialment l'eix cívic i comercial que uneix plaça Catalunya amb plaça Generalitat.

Notícies relacionades

Fruit de la col·laboració entre aquesta facultat i l'Ajuntament, i en el marc de l'assignatura d'Urbanisme III, estudiaran una part d'aquesta actuació urbanística, i proposaran potencials intervencions per millorar el funcionament d'aquests espais.

notícies de Sant Boi