REACCIÓ A L'1-O

L'alcaldessa de Sant Boi mostra "malestar i preocupació" per la possible arribada de contingents policials al municipi

El Ministeri de Defensa ha començat a habilitar la caserna de Santa Eulàlia per si ha d'acollir efectius desplaçats a Catalunya

L’alcaldessa, Lluïsa Moret, durant el seu discurs d’investidura.

L’alcaldessa, Lluïsa Moret, durant el seu discurs d’investidura. / AJUNTAMENT DE SANT BOI

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L'alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, Lluïsa Moret, ha expressat el seu "malestar i preocupació" per la possible arribada de contingents de la Guàrdia Civil i la policia espanyola al municipi. 

Fonts de l'Ajuntament d'aquesta localitat expressen que s'han assabentat a través dels mitjans de comunicació que el Ministeri de Defensa està habilitant la caserna de Santa Eulàlia de la localitat per acollir una part dels efectius desplegats a Catalunya.

Preparar la instal·lació per si és necessari

Quan ha conegut la notícia, l'alcaldessa ha trucat a la delegació del Govern de l'Estat per sol·licitar una "reunió urgent" amb el seu responsable, Enric Millo.

Fonts del ministeri de Defensa han apuntat que l'objectiu és preparar la instal·lació per si és necessari acollir els cossos i les forces de seguretat desplegats, després dels problemes que han tingut en alguns hotels catalans, d'on els han fet fora després de les càrregues de l'1-O.

Enviament de dos combois

Notícies relacionades

Per aquest motiu, s'han enviat dos combois (formats per un total de 20 camions) amb material com lliteres, cuines, dutxes i taquilles des de l'Agrupació de Suport Logístic 41 de l'Exèrcit de Terra, ubicada a Saragossa.

notícies de Sant Boi