Sant Boi s'adhereix a la campanya pro refugiats 'Casa Nostra, Casa Vostra'

El municipalisme català fa una crida a favor de l'acollida de les persones refugiades

santboi

santboi

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / SANT BOI DE LLOBREGAT

L'alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, i la tinenta d'alcaldia de 'Ciutat Educadora', Alba Martínez, van participar divendres passat en un acte del municipalisme català a favor de l'acollida de les persones refugiades. 

El Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, l'Associació Catalana de Municipis i la Federació de Municipis de Catalunya organitzen aquesta trobada en suport amb la campanya 'Casa Nostra, Casa Vostra'.

CONVOCATÒRIA CIUTADANA

L'acte va tenir lloc al Memorial "Som i serem Ciutat Refugi" de Barcelona, situat a la platja de la Barceloneta. Els organitzadors van fer una crida a la participació ciutadana a la manifestació "Volem Acollir", que es realitzarà el 18 de febrer a les 16 h a Plaça Urquinaona de Barcelona.

La Mesa Local d'Acollida de Sant Boi va acordar dilluns passat convocar santboians i santboianes, el dia 18 de febrer a les 15 hores, a la plaça de l'Ajuntament per anar junts a la manifestació.

MANIFESTACIÓ A BARCELONA

La iniciativa reuneix un eix de més de 200 entitats de l'àmbit de la solidaritat, sindical, educatiu i cultural per reclamar a les institucions catalanes una acció decidida d'acollida i va denunciar que el tancament de fronteres vulnera els drets humans, el dret internacional i els compromisos adquirits pels estats europeus.

Notícies relacionades

L'objectiu és una gran manifestació a Barcelona dissabte que ve. El Palau Sant Jordi va acollir l'11 de febrer un concert en solidaritat amb els sol·licitats de refugi a Europa.

Més notícies de Sant Boi