Més de 10.000 persones es van citar amb la música al Festival Altaveu de Sant Boi

Els concerts de Maika Makovski i Blaumut van esgotar les entrades i van haver de traslladar-se a Can Massallera

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / SANT BOI DE LLOBREGAT

El Festival Altaveu de Sant Boi de Llobregat va acollir fins a 10.000 persones en aquesta passada edició. Una xifra satisfactòria per a l'organització, que ja ha començat a pensar en la cita de l'any que ve.

L'èxit va ser tal que dos dels principals concerts del festival que es va celebrar entre el 9 i el 10 de setembre van esgotar les entrades. Així, Can Massallera va ser l'escenari final dels espectacles de Maika Makovski i Blaumut, previstos en un inici a Cal Ninyo.

Makovski va ser la gran revelació del festival, amb una gran actuació que va fer vibrar un públic entregat que també va rebre amb els braços oberts Coque Malla i Ismael Serrano. 

L'organització estava també a l'expectativa de saber com seria rebuda la nova secció del festival Altaveu +, que va recollir un conjunt d'activitats paral·leles als concerts com activitats familiars, documentals, musicals i cicles de converses.

Notícies relacionades

El Festival Altaveu és una cita musical anual que rep una aportació municipal que puja fins als 150.000 euros i que compta també amb espònsors i subvencions.

Més notícies de Sant Boi