Amb gairebé 9.000 persones

La 26a edició del Festival Altaveu duplica les xifres d'assistència

La cita de Sant Boi va comptar amb les actuacions d'artistes reconeguts com Howe Gelb & M. Ward, Joan Miquel Oliver, Nacho Vegas i Christina Rosenvinge, entre altres

1
Es llegeix en minuts

La 26a edició del Festival Altaveu va convocar al voltant de 9.000 persones en els concerts programats a la plaça de l'Ajuntament, Cal Ninyo i els jardins de l'Ateneu Santboià.

Aquesta xifra duplica el nombre de persones assistents a l'edició del 2014. El certamen ha comptat amb grans personalitats de l'escena musical i bandes amb un important atractiu.

Al festival hi han actuat noms reconeguts com Howe Gelb & M. Ward, Joan Miquel Oliver, Nacho Vegas, Christina Rosenvinge, Dorian Wood, entre altres, i bandes amb ganxo popular com Sidonie.

Aquesta varietat de registres i estils ha permès congregar una tipologia àmplia de públics, des del més especialitzat fins al més generalista.

Èxit també de la segona edició del Sant Boi Urban Dance, un espectacle de creació comunitària, barreja de danses urbanes i música hip hop, que va comptar amb la col·laboració de joves i escoles de dansa.

En l'edició d'aquest any s'ha atorgat el premi Altaveu a la Trajectòria Artística a Joan Manuel Serrat.

Notícies relacionades

Més notícies de Sant Boi