A Texas (EUA)

La súplica final d’un matrimoni antivacunes que ha deixat orfes els seus quatre fills

  • La parella, de 42 i 49 anys, va morir per Covid amb només uns dies de diferència

La súplica final d’un matrimoni antivacunes que ha deixat orfes els seus quatre fills

Afp / John Moore

1
Es llegeix en minuts

El 16 d’agost passat moria a l’uci d’un hospital de Texas (EUA) Lydia Rodríguez per Covid. Ho feia dues setmanes després i al mateix centre sanitari on també va morir el seu marit Lawrence a conseqüència de la mateixa malaltia.

El matrimoni, amb quatre fills, havia manifestat públicament el seu rebuig a la vacuna contra el coronavirus, i després de participar en un campament organitzat per la seva església, els Rodríguez i altres membres de la seva família van donar positiu en les proves de Covid.

El ‘Washington Post’ explica que va ser llavors quan Lydia va demanar al metge la vacuna, però aquest li va explicar que ja no l’hi podia subministrar. Al cap de pocs dies la dona ja estava hospitalitzada i intubada, com Lawrence.

Notícies relacionades

Sense opcions de curar-se, Lydia va trucar per telèfon a la seva germana Dottie Jones per fer-li prometre que els seus quatre fills, avui orfes, es vacunarien contra la Covid.

Els Rodríguez estan entre les desenes de milions de nord-americans que encara no han rebut almenys la primera dosi de la vacuna, malgrat que als EUA està disponible de forma gratuïta per a qualsevol ciutadà de més de 12 anys.