Expansió del virus

Brot de Covid a l’acadèmia militar de Talarn

Els 37 contagiats estan confinats a les instal·lacions de Lleida, igual que els seus contactes estrets

El cas ha obligat a suspendre l’acte d’entrega dels despatxos als nous sergents que s’havia de fer a Madrid

Brot de Covid a l’acadèmia militar de Talarn

ACN

1
Es llegeix en minuts

Un brot de coronavirus amb 37 contagiats a l’Acadèmia General Bàsica de Sotsoficials de l’Exèrcit de Terra ubicada a Talarn (Lleida) ha obligat a suspendre l’acte d’entrega dels despatxos previst per a aquest dijous a Madrid dels 470 alumnes que ascendeixen a sergent.

Segons han informat a Efe fonts de l’Exèrcit de Terra, els 37 positius del brot estan confinats a la mateixa acadèmia i els seus contactes estrets es mantenen aïllats.

Un altre cas a Lleó

Notícies relacionades

Aquestes mesures implementades per l’acadèmia militar s’han coordinat amb les autoritats sanitàries, ha informat l’Exèrcit, que espera estudiar com s’entregaran els despatxos, amb els quals aquests 470 militars de tropa ascendeixen a l’escala de sotsoficials.

El brot de Lleida s’uneix a un altre que afecta unes 30 persones detectat a l’Acadèmia Bàsica de l’Aire de Lleó, situada al municipi de La Virgen del Camino, que ha obligat a suspendre la visita que el rei Felip VI tenia prevista demà per presidir l’entrega dels despatxos els 254 sergents de la XXIX promoció.