SENSE MASCARETES

Denunciats 23 joves per un botellon a la Mussara

El grup va prendre el poble abandonat per celebrar una festa sense mascaretes

Denunciats 23 joves per un botellon a la Mussara

Reportage pueblos con mala fama en Google el pueblo abandonado

Es llegeix en minuts

El Periódico

Els Mossos d’Esquadra han denunciat 23 joves per un botellon al poble abandonat de la Mussara (Tarragona), sense mascareta i en un espai natural protegit, segons informa la Policia de la Generalitat.

A més, també van detenir un jove de 19 anys i veí de Barcelona com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública, que va quedar en llibertat amb aquest càrrec l’endemà, després de comparèixer davant del jutge de guàrdia de Reus.

Tots els joves van ser denunciats per incomplir la normativa sanitària i per pertorbar amb soroll innecessari la fauna d’aquest espai natural protegit, una falta que contempla multes d’entre 300 i 600 euros.

La unitat de Medi Ambient dels Mossos ha intensificat els patrullatges a causa de la massificació d’espais naturals aquest estiu per la pandèmia, que ha limitat els viatges turístics.

Notícies relacionades

Així, aquest diumenge passat de matinada, els agents van anar al mirador de la Mussara, un poble abandonat al terme municipal de Vilaplana (Tarragona), que forma part de l’Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya.

Allà, van trobar el grup de joves sense mascareta, bevent alcohol i ballant amb la música dels equips de so dels seus vuit vehicles.