ESTUDI DE 'NATURE RESEARCH'

Duque: «No hi ha conspiració: el coronavirus ve dels animals»

El ministre de Ciència i Innovació ha publicat un tuit en el qual rebutja les teories que apunten a un origen humà darrere de l'expansió del Covid-19

getthumbsbyfilename

getthumbsbyfilename

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El ministre de Ciència i Innovació, Pedro Duque, ha remarcat aquest dimarts que l’origen natural del Covid-19 «està més que provat» i ha recalcat que no es pot parlar de «conspiració».

El titular de Ciència ha publicat un missatge en el seu compte personal de Twitter en el qual rebutja les teories que apunten a un origen humà darrere de l’expansió del nou coronavirus.

«Els virus de ratpenats i pangolins són molt semblants a l’actual de la pandèmia. L’origen natural del virus està més que provat», ha indicat Duque en un missatge que acompanya amb un article de la revista científica ‘Nature Medicine’ que conclou que el virus no és una construcció de laboratori o un virus manipulat a propòsit.

Notícies relacionades

«S’ha de vèncer per força de la naturalesa amb els mètodes de la ciència experimental i les tècniques de laboratori. Aquí tampoc hi ha conspiració», ha conclòs el ministre.