27 nadons afectats

Nova retirada massiva de llet infantil de Lactalis per risc de salmonel·la

Es tracta de 720 lots de llets infantils i altres productes que es venien a França i l'estranger

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les autoritats franceses han ordenat una nova retirada massiva de llet infantil del grup Lactalis per risc de salmonel·la a França i a l'estranger.

Es tracta de 720 lots de llets infantils i altres productes. "La decisió s'ha pres sobre tots els productes per a nadons i nutricionals fabricats o empaquetats a Craon (oest de França) des del 15 de febrer", ha explicat el líder mundial de productes lactis.

El 10 de desembre el Govern francès va anunciar una retirada massiva de llets infantils del grup Lactalis, venudes a França i a l'estranger, pel risc de contaminació per salmonel·la, després que una vintena de nadons hagin tingut salmonel·losi.

Notícies relacionades

Fins ara, l'Agència de Salut Pública francesa ha identificat 27 nadons (13 nens i 14 nenes) amb "salmonel·la serotip Agona entre mitjans d'agost i el 2 de desembre".

"Aquests nadons viuen en 10 regions (8 a Alvèrnia-Roine-Alps, 6 a l'Illa de França, 3 a Borgonya, 2 al País del Loira, 2 a Provença-Alps-Costa Blava, 2 a Nova Aquitània), 1 a la Baixa Normandia, 1 a la regió Centre, 1 als Alts de França i 1 a Occitània)", assenyala l'agència.