Buhos i Dorian lideren el cartell de la Festa Major de Sabadell

FERRAN SENDRA

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Festa Major de Sabadell, que se celebrarà de l’1 al 4 de setembre, amb múltiples propostes musicals i actuacions de diferents formats i estils per a tota mena de públic.

El cartell de la celebració inclou una nova edició del Vaparir Tour de Radio Flaixbac i els concerts de Dorian, Buhos, Hotel Cochambre, Carlos González, Sharonne i Múnic HB, entre molts altres artistes que, de l’1 al 4 de setembre, actuaran a la ciutat.

Un dels principals escenaris serà l’Espai concert de l’Eix Macià, que en aquesta edició incorpora diferents elements per sorprendre més el públic i afavorir l’espectacularitat. Dijous, dia 31 d’agost, just abans de l’inici oficial de la Festa Major, l’Espai concert acollirà el Vaparir Tour, un xou amb la música més actual i on la diversió està garantida amb locutors i DJ de Flaixbac Carles Pérez, Mar Arans, Andreu Presas, Marc Frigola i l’humor del Gran Germán.

Serà en aquest mateix escenari on divendres actuarà Múnich HB. Dissabte, 2 de setembre, els convidats seran Carlos González –un dels protagonistes del pregó de Festa Major—i els Dorian, grup barceloní d’indie, rock i electrònica, amb temes que sumen 50 milions de reproduccions a Youtube i amb projecció internacional. Diumenge, el torn serà per als Buhos, grup de Calafell de rock festiu, indie, reggae i ska, en constant evolució, molt popular també en les plataformes i xarxes i amb una trajectòria consolidada.

Dilluns, 4 de setembre, l’Espai concert acollirà l’actuació de Sharonne i el ball final de Festa amb l’Orquestra Hotel Cochambre. També a l’Eix Macià es portaran a terme diferents actuacions musicals en el marc de Barraques, organitzades per la Comissió de Festes Populars.

Múltiples espais

La música arribarà a altres punts de la ciutat. A la plaça de Sant Roc divendres, 1 de setembre, actuarà Lluís Coloma & His Musical Troupe XXL, que presentaran el seu nou treball Trip to everywhere. Dissabte, 2 de setembre, la convidada a la plaça serà la Banda de Música de Sabadell i dilluns tindrà lloc el Concert de Corals, amb les Corals Estrella Dorada, Talía i Cantaires de Can Feu.

Els escenaris de l’Estruch s’ompliran amb actuacions, entre elles el concert Héroes de Cine de l’Orquestra Sinfònica del Vallès, diumenge, 3 de setembre, de Festa Major.

Tampoc faltarà en el programa la Cantada d’Havaneres, diumenge a la nit a la plaça Vallès amb el Grup ltramar, ni l’actuació de D’Kantaka, el mateix diumenge però a la plaça del Dr. Robert.

A la plaça de la Creu Alta hi haurà els concerts del SAM Fest, Sabadell Acció Musical, impulsats per la Coordinadora de Músics de Sabadell i la Lanzadera i al carrer de Montllor i Pujal el SAM Fest Electrònic, a càrrec de l’Associació Triple M.

Notícies relacionades

A més, diferents espais de la ciutat s’ompliran amb la Música al carrer, organitzat pel Gremi d’Hostaleria i Restauració de Sabadell.

Més notícies de Sabadell a l’edició local d’EL PERIÓDICO Sabadell

Temes:

Sabadell Festes