Sistema centralitzat de control

L’estadi de la Nova Creu Alta de Sabadell renova la il·luminació per ser més eficient energèticament

L’estadi de la Nova Creu Alta de Sabadell renova la il·luminació per ser més eficient energèticament

CE Sabadell FC

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La il·luminació de l’estadi municipal de la Nova Creu Alta de Sabadell –concretament ubicat a la plaça Olímpiaes renovarà per millorar la qualitat de l’equipament i alhora avançar en eficiència energètica. Els treballs comportaran la substitució de les lluminàries per led i comptaran amb un pressupost superior als 344.000 euros.

Amb el projecte ja s’han canviat les lluminàries en alguns espais interiors i els pròxims dies se substituiran les de les torres ubicades al voltant del camp de futbol. En aquest cas, els nous projectors seran regulables i gestionats per un sistema centralitzat de control que podrà seleccionar tres nivells d’il·luminació, amb una previsió de reducció d’emissions de CO₂ superior a les 21 tones anuals.

No obstant, la renovació millorarà el confort visual i allargarà substancialment la vida útil de l’enllumenat. Tal com ha explicat la regidora d’Esports i alcaldessa accidental, Montse González, «la renovació ja s’ha iniciat a l’interior i es durà a terme els pròxims dies a l’exterior per avançar en qualitat i també guanyar en eficiència energètica, una línia que estem seguint en diferents equipaments esportius».

Per la seva banda, el director general del Centre d’Esports Sabadell, Bruno Batlle, ha comentat que «estem contents amb la reforma, que també és important per al club i es traduirà en més sostenibilitat, estalvi econòmic i una millora de la qualitat de la llum.»

Notícies relacionades

Els treballs de la il·luminació interior van a càrrec de Cobra Instalaciones y Servicios i els de l’exterior els portarà a terme Rubatec SA. En canvi, l’enllumenat s’afegeix a altres actuacions fetes els últims anys a la Nova Creu Alta, com la renovació de les porteries, la zona de banquetes, vestidors, gespa i adequació del gimnàs, entre d’altres.

Més notícies de Sabadell a l’edició local d’EL PERIÓDICO Sabadell