Reducció de personal

La CGT alerta que la direcció de la DGT de Sabadell podria tancar durant l’estiu per falta de personal

La CGT alerta que la direcció de la DGT de Sabadell podria tancar durant l’estiu per falta de personal
1
Es llegeix en minuts
ACN

La CGT ha alertat que la direcció de la DGT de Sabadell es pot veure obligada a tancar durant l’estiu per manca de personal.

En un comunicat, el sindicat ha explicat que la plantilla d’aquesta oficina, inicialment de 58 persones, s’ha anat reduït de manera progressiva fins a arribar a «una situació límit» en la qual hi ha un 50 per cent de places vacants.

Ha revelat que la previsió és que durant l’estiu només hi hagi una persona per atendre el públic i portar a terme tots els tràmits, i una altra per fer front als exàmens teòrics del carnet de conduir. Aquesta situació podria suposar la suspensió de les proves i la clausura del servei fins al setembre.

D’altra banda, CGT ha indicat que l’oficina de Barcelona també es troba en un punt preocupant, ja que ha assegurat que la plantilla, integrada per 263 empleats, s’ha reduït un 30%.

El sindicat ha revelat que la situació podria afectar més de cinc milions d’usuaris, dos d’aquests a Sabadell, i no només de la província de Barcelona, sinó també de Girona, Tarragona i Lleida, ja que en aquestes zones del territori les direccions de Trànsit també estan col·lapsades. «Els ciutadans acaben intentant agafar cita prèvia allà on poden», ha assegurat la CGT.

Notícies relacionades

Les reduccions de personal estan relacionades amb les jubilacions que han tingut lloc en els últims anys, els trasllats a altres organismes de l’Administració, els concursos de trasllat i la no incorporació de personal nou.

Llegeix totes les notícies de Sabadell a EL PERIÓDICO Sabadell