Transport públic

Els treballadors de Sarbus i La Vallesana ratifiquen l’acord i desconvoquen la vaga de bus del Vallès

  • Desconvocada la vaga indefinida en les línies d’autobús del Vallès

Els treballadors de Sarbus i La Vallesana ratifiquen l’acord i desconvoquen la vaga de bus del Vallès

ACN / Albert Segura

1
Es llegeix en minuts
EFE

Els treballadors de Sarbus i La Vallesana han votat aquest dilluns a favor de desconvocar la vaga, ratificant l’acord aconseguit entre el comitè d’empresa i les dues direccions, i en conseqüència els autobusos tornaran a l’activitat després de les mobilitzacions que es van iniciar l’11 d’abril passat.

Divendres passat, 5 de maig, el comitè d’empresa i les direccions de les dues empreses del grup Moventis van arribar a un preacord que havia de ser votat pels treballadors.

Notícies relacionades

El Comitè de Vaga de Marfina/La Vallesana Grup Moventis CGT-UGT-SIT-CCOO destaca que l’acord «ha tingut una majoria de suports» i en aquest sentit «ara només falta treballar perquè els compromisos adquirits amb l’empresa –lavabos a final de línia, línies d’alta ocupació i calendari de descansos– es treballin conjuntament i puguem veure els resultats més aviat que tard».

Dijous passat, 4 de maig, els alcaldes vallesans de Barberà, Badia, Cerdanyola i Castellar van denunciar els problemes ocasionats durant la vaga i es van oferir per ajudar en la recerca de solucions.