Cultura i No-violència

Contacontes local per la commemoració del Dia Escolar de la No-violència i la Pau

L’espectacle té com a públic objectiu els nens i nenes a partir de 3 anys i es realitzarà a la Biblioteca Vapor Badia

Contacontes local per la commemoració del Dia Escolar de la No-violència i la Pau

Ayuntamiento de Sabadell

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Sabadell ha organitzat el contacontes ‘Les històries de la Frieden’ per commemorar el Dia Escolar de la No-Violència i la Pau (DENIP) dilluns vinent, 30 de gener. Amb aquest acte, des del consistori proposen un esdeveniment que permeti a les famílies explorar, al costat de la Frieden, les relacions pacífiques entre persones, l’harmonia i el respecte.

L’espectacle va a càrrec de la companyia santcugatenca Patawa i està dirigit a nens i nenes a partir de 3 anys. Se celebrarà a la Biblioteca Vapor Badia el Dia Escolar de la No-violència i la Pau a les 18 hores.

La data del DENIP coincideix amb el dia de l’assassinat del líder pacifista i espiritual de l’Índia Mahatma Ghandi, defensor de la no-violència i la resistència pacífica davant la injustícia.

Notícies relacionades

L’objectiu d’aquesta efemèride és promoure l’educació per la tolerància, la solidaritat, la concòrdia, el respecte als drets humans, la no-violència i la pau. Durant tot el dia, les escoles organitzen activitats pedagògiques per sensibilitzar sobre els conflictes posant en valor la pau sobre la violència, acostant l’alumnat a conceptes com l’amor universal i els drets humans. També se’ls anima a conèixer persones que lluiten per la pau i la justícia al món i a aprendre formes de resolució de conflictes de manera pacífica i dialogant.

Llegeix totes les notícies de Sabadell a EL PERIÓDICO Sabadell

Temes:

Sabadell