De matinada

Dos detinguts en un enfrontament de joves amb Mossos a Sabadell

Alguns d’aquests joves van llançar contra els agents de la unitat ARRO dels agents catalans diversos objectes, com pedres i bengales

Dos detinguts en un enfrontament de joves amb Mossos a Sabadell
1
Es llegeix en minuts
EFE

Dos joves han sigut detinguts aquesta matinada a Sabadell (Barcelona) en el transcurs d’un enfrontament amb la policia catalana protagonitzat per un grup de joves a la zona de discoteques de la localitat, coneguda com a zona hermètica.

Fonts dels Mossos han informat a Efe que la policia catalana va desplegar la nit passada un dispositiu a l’esmentada zona, on hi ha la discoteca Waka i on s’havien concentrat a la via pública unes 200 persones.

Historial tèrbol

Notícies relacionades

Alguns d’aquests joves van llançar contra els agents de la unitat ARRO dels Mossos diversos objectes, com pedres i bengales, si bé no es van registrar ferits entre els policies. Com a conseqüència de la baralla, els Mossos van detenir dos joves per atemptat a l’autoritat.

Es dona la circumstància que divendres passat es va conèixer la denúncia d’una menor per una agressió per part d’un membre de seguretat de la discoteca Waka la nit del 31 d’octubre.