Benestar animal

Sabadell reubicarà els animals que malviuen al solar de Raimon Casellas

L’Ajuntament contempla tres possibles ubicacions per als més de 200 gats, conills, gallines i gossos que viuen al carrer

Sabadell reubicarà els animals que malviuen al solar de Raimon Casellas

Ayuntamiento de Sabadell

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Sabadell (Vallès Occidental) s’ha compromès a reubicar els més de 200 animals que malviuen al solar del carrer Raimon Casellas. Sense fixar encara una data, el consistori ha emès un comunicat en què expressa la seva voluntat perquè el trasllat sigui «al més aviat possible». Així mateix, l’Ajuntament contempla tres possibles noves ubicacions per als animals.

Al solar del carrer Raimon Casellas hi ha comptabilitzats almenys 120 gats, 100 gallines, 40 conills i quatre gossos que viuen en deficients condicions. Durant l’any 2020 es van poder retirar totes les gallines, conills i gossos, que es van portar a santuaris o van ser adoptats per diverses llars. En el cas dels gats, en aquell moment es va consensuar amb les entitats mantenir-los al mateix emplaçament, però esterilitzar-los per controlar el creixement de la colònia.

Notícies relacionades

«Voldria demanar a la resta d’administracions més recursos per als ajuntaments en matèria de benestar animal. Legislar sense aportar recursos no és una bona solució, i al final els ajuntaments ens acabem fent càrrec de tot», ha declarat la tinenta d’alcaldia i regidora de Benestar Animal, Marta Morell.

Llegeix totes les notícies de Sabadell a EL PERIÓDICO Sabadell