Residus

Sabadell engega un dispositiu per reforçar la neteja de l’espai públic

La iniciativa, que funcionarà entre agost i setembre, reduirà l’impacte que té la caiguda de fulles fora de temporada com a conseqüència de les altes temperatures

Sabadell engega un dispositiu per reforçar la neteja de l’espai públic

Ayuntamiento de Sabadell

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Sabadell (Vallès Occidental) ha engegat aquesta setmana un nou dispositiu per reforçar la neteja en els diferents barris de la ciutat. La iniciativa, que funcionarà els mesos d’agost i setembre, té per objectiu netejar a fons aquells punts de l’espai públic on es poden acumular les fulles dels arbres i altres residus que s’hi barregen. El dispositiu reduirà l’impacte que té la caiguda de fulles fora de temporada com a conseqüència de les altes temperatures.

Concretament, el nou dispositiu, que se suma a la resta de serveis de neteja viària que es fan a la ciutat, funcionarà entre les 10 de la nit i les 5 de la matinada i barreja l’escombrada manual i mecànica, de manera que es minimitzen les limitacions que presenten els tractaments mecànics de neteja en aquelles àrees de difícil o impossible accés per a les escombradores, particularment a les voreres ocupades per vehicles estacionats.

Notícies relacionades

«Amb aquest nou servei ens adaptem a la caiguda de fulles provocada per les onades de calor i donem resposta a demandes veïnals en la voluntat de mantenir nets els carrers i places de la ciutat», ha declarat l’alcalde accidental, Pol Gibert.

Llegeix totes les notícies de Sabadell a EL PERIÓDICO Sabadell