Estiu

Reobre la piscina de Ca n’Oriac de Sabadell després dels problemes del clavegueram

La piscina petita de la instal·lació encara no podrà obrir perquè necessita una reforma més profunda

Reobre la piscina de Ca n’Oriac de Sabadell després dels problemes del clavegueram

Ayuntamiento de Sabadell

1
Es llegeix en minuts
ACN

Gairebé un mes i mig més tard que la resta d’instal·lacions, la piscina municipal de Ca n’Oriac de Sabadell (Vallès Occidental) va reobrir ahir una vegada finalitzades les obres de reparació del col·lector de la xarxa de clavegueram que passa just per sota.

El setembre del 2020 es va produir una fuita de la xarxa de proveïment de l’aigua que va provocar el col·lapse de part d’un col·lector que discorre per aquest tram de la ciutat, i va provocar un esvoranc a la zona d’estada.

L’Ajuntament ha invertit al voltant de 800.000 euros en aquests treballs. No obstant, la piscina petita de la instal·lació no podrà obrir, ja que necessita una reforma més profunda.

«És cert que ens hauria agradat que la piscina estigués oberta a l’inici de la temporada però davant una situació sobrevinguda, el més important era posar les condicions per garantir la seguretat de tothom», va declarar l’alcalde accidental, Pol Gibert.

Notícies relacionades

La piscina municipal de Ca n’Oriac va entrar en funcionament a mitjans dels anys 80. La instal·lació ha comptat amb diferents reformes i millores al llarg dels anys. Ara, a les tasques de reparació del col·lector, també s’ha sumat els treballs de preparatius per a la posada al punt de l’equipament.

Llegeix totes les notícies de Sabadell a EL PERIÓDICO Sabadell