Superades totes les expectatives

Deu mil persones acudeixen a la Fira Sakura Matsuri de Sabadell, sobre la cultura japonesa

  • La iniciativa de promoció de la cultura nipona va incloure un total de 150 activitats i 50 expositors

Deu mil persones acudeixen a la Fira Sakura Matsuri de Sabadell, sobre la cultura japonesa

Ayuntamiento de Sabadell

1
Es llegeix en minuts
EFE

La Fira Sakura Matsuri, celebrada aquest cap de setmana a Sabadell (Vallès Occidental), és un certamen que ha traslladat la cultura japonesa a la cocapital vallesana i es va tancar amb l’assistència de més de 10.000 persones.

Des de l’organització van detallar que unes 7.500 persones van passar pel recinte de Fira Sabadell, que 2.000 van acudir a la Pista Coberta d’Atletisme per presenciar arts marcials i que un miler es van interessar per les activitats paral·leles fetes durant el mes d’abril.

La forta promoció de la fira japonesa durant les últimes setmanes va fer que la previsió de 6.000 visitants que preveia l’organització es quedés curta. La fira de promoció de la cultura japonesa va incloure un total de 150 activitats i 50 expositors. Sabadell ha fet així un pas endavant per ser seu de fires internacionals, que era la intenció dels organitzadors.

Notícies relacionades

La Fira Sakura Matsuri està inclosa entre les activitats de promoció de Catalunya en el Pla Japó, tal com va presentar la setmana passada la consellera d’Acció Exterior, Victoria Alsina.

Més notícies de Sabadell a l’edició local d’EL PERIÓDICO