Cas Mercuri

Manuel Bustos defensa la seva innocència abans d’entrar a la presó

El ‘Diari de Sabadell’ entrevista l’exalcalde de la co capital vallesana menys d’un mes abans d’ingressar a presó pel cas Mercuri

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’exalcalde socialista de Sabadell (Vallès Occidental) Manuel Bustos, que haurà d’entrar a presó en menys d’un mes en compliment de la condemna de tres anys que se li va imposar per instar la policia local a retirar multes als seus familiars, defensa la seva innocència en una entrevista al ‘Diari de Sabadell’.

«La ciutat que m’ha fet alcalde durant tants anys ha de saber que soc innocent, que no soc un corrupte», trenca el silenci Bustos, que expressa: «No m’ho esperava. Estic pagant una factura més que desproporcionada. Aniré tres anys a la presó per dues multes de trànsit».

L’exalcalde, que suma ja tres condemnes pel cas Mercuri, assegura que «tot va ser una operació política policial per acabar amb Manuel Bustos».

«Sento haver sigut tan ingenu»

«Mai s’ha tolerat que el fill d’un paleta i d’una dona que neteja una escola, que no havia anat a la universitat, fos alcalde d’aquesta ciutat». I segueix: «Havien de tenir un socialista destacable per posar-lo al costat d’altres persones vinculades a la corrupció i em van escollir a mi perquè era president de la Federació de Municipis de Catalunya, vicepresident de la Federació Espanyola de Municipis, membre del Comitè Federal del PSOE, home de confiança de Pepe Blanco, de Rubalcaba i de Zapatero...».

Notícies relacionades

Davant la pregunta de si es penedeix, l’exalcalde respon: «Com no m’hauria de penedir? Sento haver sigut tan ingenu i haver comès aquests errors que han posat fi a la meva vida política, social i familiar».

Més notícies de Sabadell a l’edició local d’EL PERIÓDICO