Eleccions municipals

Gabriel Fernández serà el candidat d’ERC a l’alcaldia de Sabadell

L’actual portaveu del partit republicà al consistori sabadellenc ha aconseguit el 94% dels vots com a únic candidat en les primàries

Gabriel Fernández serà el candidat d’ERC a l’alcaldia de Sabadell

ERC

1
Es llegeix en minuts
EFE

Gabriel Fernández ha sigut proclamat candidat d’ERC a l’alcaldia de Sabadell (Vallès Occidental) en les eleccions municipals del 2023. Fernández ha aconseguit el 94% dels vots com a únic candidat en les primàries que el partit republicà va iniciar dilluns passat 15 de novembre.

Fernández és actualment el portaveu d’ERC al consistori sabadellenc, on la formació republicana compta amb set regidors i fa d’oposició al govern municipal que presideix la socialista Marta Farrés. El PSC compta amb 10 regidors.

L’última alcaldia d’ERC a Sabadell va ser entre el 2015 i el 2017

«Moltíssimes gràcies, militants, amics i Jovent Republicà per aquesta confiança, que com sabeu és la que consolida el meu compromís amb tota la ciutat i tot el país», ha declarat Fernández que va néixer a Montevideo (Uruguai) el 1972 i des del 2015 és regidor de l’Ajuntament de Sabadell.

Fernández ha apel·lat a «continuar treballant per fer possible un nou govern republicà a Sabadell».

Notícies relacionades

L’últim alcalde d’ERC a Sabadell va ser Juli Fernández, que va estar al capdavant del consistori entre el 2015 i el 2017 formant part d’un govern quadripartit a la ciutat vallesana.

Més notícies de Sabadell a l’edició local d’EL PERIÓDICO