Sense detinguts

Persecució policial i trets a l’aire després d’intentar robar en una empresa tecnològica de Sabadell

  • Dues furgonetes han sortit de l’interior del recinte i han colpejat un dels cotxes policials i s’han emportat dues motos

  • La policia local ha disparat «dos trets intimidatoris a l’aire» i ha iniciat carrera en direcció a Barcelona

1
Es llegeix en minuts
Àlex Rebollo
Àlex Rebollo

Periodista

ver +

La Policia Local de Sabadell (Vallès Occidental) ha protagonitzat aquesta nit una persecució a dues furgonetes per la C-58 després que un grup de persones hagi sigut sorprès mentre miraven d’efectuar un robatori en una empresa tecnològica de la cocapital vallesana.

Segons relaten fonts municipals, els agents han acudit a una nau en un polígon industrial entre les 22.00 h i les 23.00 h després de rebre un avís per intent de robatori. No obstant, com es pot veure en un vídeo difós pel sindicat policial Fepol, quan els agents estaven realitzant les comprovacions, dues furgonetes han sortit de l’interior de la nau i han colpeja un dels cotxes policials i s’han emportat dues motos aparcades davant l’entrada.

Després del sobresalt, en el qual dos agents han resultat ferits lleus, la policia local ha disparat «dos trets intimidatoris a l’aire» i ha iniciat la persecució per carretera en direcció a Barcelona. Segons expliquen les mateixes fonts, una de les furgonetes s’ha detingut a l’altura de Montcada i Reixac i els ocupants han sortit corrents bosc a través.

Sense detinguts

Des de Mossos d’Esquadra, que s’han fet càrrec ja de la investigació, assenyalen que l’altra furgoneta també ha sigut localitzada en una població pròxima. Així, per ara, no consta que ningú hagi sigut detingut per aquests fets. Tampoc està clar el possible botí obtingut en el robatori, ja que des del consistori expliquen que la primera furgoneta que es va aturar anava buida.

Notícies relacionades

Així, un membre de l’empresa ha explicat al 3/24que els lladres han aconseguit emportar-se dos palets de telèfons mòbils. «Sabien el que hi havia. Han seleccionat molt bé què s’emportaven i què no. Han entrat per la porta, han inhibit el sistema de videovigilància, les alarmes», ha afegit el mateix home en declaracions a la televisió catalana.

Més notícies de Sabadell a l’edició local d’EL PERIÓDICO