Curs 2021-2022

Sabadell destinarà més d’1,85 milions d’euros a millores per als centres educatius de la ciutat

Destaquen els més de 470.000 euros que es destinaran a impermeabilitzar les cobertes de les escoles Andreu Castells, Concòrdia, Sant Julià i l’Escola d’Educació Especial Francisco Bellapart

Sabadell destinarà més d’1,85 milions d’euros a millores per als centres educatius de la ciutat
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Sabadell (Vallès Occidental) invertirà en els pròxims mesos més d’1,25 milions d’euros en diferents accions de millora dels centres educatius públics de la ciutat.

Aquesta quantitat se sumarà als 415.000 euros destinats a millorar una vintena de centres i a arreglar tots els sorrals dels patis –com ja va informar EL PERIÓDICO– i als 178.000 euros corresponents a la renovació de les proteccions solars de la façana de l’Escola la Románica, arribant a una inversió total d’uns 1,85 milions d’euros.

 «Malgrat no tenir competències per fer aquestes millores ni tampoc els recursos atribuïts per fer-ho (ja que com a Ajuntament només ens correspondria fer manteniment), entenem que l’educació genera igualtat d’oportunitats. I per tant, farem tot el que puguem per ajudar que aquesta es porti a terme en les millors condicions possibles, en aquest cas contribuint a la millora de les infraestructures», ha apuntat l’alcaldessa, Marta Farrés.

Repartiment del pressupost

D’aquests 1,25 milions destaquen els més de 470.000 euros que es destinaran a impermeabilitzar les cobertes de les escoles Andreu Castells, Concòrdia, Sant Julià i l’Escola d’Educació Especial Francisco Bellapart. Paral·lelament, es destinaran uns 270.000 euros a acolorir l’Escola Pau Casals i l’Escola d’Adults Can Rull i uns altres 151.000 a millorar la climatització de cinc escoles bressol municipals.

Així mateix, 90.000 aniran a millorar els patis; per 51.000 euros es col·locarà un tractament antilliscant a les pistes esportives d’Enric Casassas, Miquel Martí i Pol i Teresa Claramunt; i s’invertiran 105.000 euros per millorar les instal·lacions d’il·luminació, cablatge i altres serveis.

Notícies relacionades

També es preveuen algunes millores en menjadors i l’adquisició de mobiliari, entre altres accions.

Més notícies de Sabadell a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Sabadell