Homicidi dolós

Detingut un home a Sabadell per la mort d’una persona en una vivenda

  • Quan els agents van arribar al lloc, es van trobar amb el cadàver d’una persona a l’interior, que presentava senyals evidents de violència

Detingut un home a Sabadell per la mort d’una persona en una vivenda
1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d’Esquadra van detenir dissabte a la matinada un home de 45 anys com a presumpte autor de la mort d’una persona en una vivenda de Sabadell (Vallès Occidental), amb qui, pel que sembla, havia mantingut una baralla. La policia de la Generalitat va informar en un comunicat que els fets han passar cap a les 02.40 hores d’aquest dissabte, quan els Mossos van ser alertats que s’estava produint una baralla a l’interior d’una vivenda en aquesta població.

Quan els agents van arribar al lloc, es van trobar amb el cadàver d’una persona a l’interior, que presentava senyals evidents de violència, i van detenir l’home que estava allà.

Notícies relacionades

El detingut és un home de 45 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Sabadell, a qui s’acusa d’un delicte d’homicidi dolós. Els Mossos de la divisió d’investigació criminal de la Regió Metropolitana Nord s’han fet càrrec de la investigació.

Més notícies de Sabadell a l’edició local d’EL PERIÓDICO