amb totes les mesures de seguretat

Sabadell reobre totes les guarderies municipals

Els 11 centres han rebut uns 160 usuaris, aproximadament un 16% del miler de nens escolaritzats habitualment

escolesbressol20 9f75803dca4e7bdc93a317e199687432

escolesbressol20 9f75803dca4e7bdc93a317e199687432

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les guarderies municipals de Sabadell han reobert portes aquest dijous passat al matí després del tancament dels centres educatius a causa de la situació generada per la Covid-19. 

Amb la voluntat d’oferir el servei a les famílies que ho poguessin necessitar, han reobert les 11 guarderies de titularitat municipal, aplicant les mesures de prevenció i seguretat marcades per la normativa i autoritats competents.

En total, els 11 centres han rebut uns 160 nens, aproximadament un 16% del miler de nens escolaritzats habitualment. En aquest sentit, s’ha decidit obrir la totalitat de les guarderies municipals independentment del seu nivell de demanda per donar més facilitats a les famílies, alhora que es van recuperant pas a pas els diferents serveis i el dia a dia de la societat.

L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha visitat alguns dels centres el seu primer dia d’atenció als nens, acompanyada pel regidor d’Educació, Manuel Robles. En paraules de l’alcaldessa, «les guarderies municipals s’han adaptat molt bé a les circumstàncies. Creiem que s’havien d’obrir perquè és un recurs necessari per a les famílies i s’han obert totes. Pensem que és imprescindible començar a donar aquest servei a la ciutadania amb tota la seguretat i, d’aquesta manera, anar tornant a poc a poc a la nova normalitat».

Notícies relacionades

Les guarderies municipals de Sabadell són: Andreu Castells, Arraona, Can Llong, Can Puiggener, Creu Alta, Vapor Buxeda, Espronceda, Joaquim Blume, Calvet d’Estrella, Joan Montllor i La Romànica.

Més notícies de Sabadell