PRESSUPOST MUNICIPAL

El govern de Sabadell arriba a un acord «sòlid» amb Junts per Sabadell per tirar endavant els pressupostos del 2020

Tot i que no s'ha avançat cap xifra, Farrés assegura que seran uns comptes «equilibrats i realistes» que permetran «reactivar la ciutat»

fachada-sabadell

fachada-sabadell

1
Es llegeix en minuts
ACN / El Periódico

L’equip de govern de Sabadell, format pel PSC  i l’única regidora de Podem al consistori, ha arribat a un acord «sòlid» amb Junts per Sabadell per tirar endavant els pressupostos del 2020. L’alcaldessa de la ciutat, Marta Farrés, afirma que aquest pacte mostra la voluntat de l’executiu local de «posar per davant» els interessos del municipi i assegura que aquests comptes permetran «reactivar» la localitat.

L’alcaldessa ha explicat que seran «equilibrats» i, sobretot, «realistes», perquè només inclouran «propostes que es puguin executar». A més, també preveuen crear una nova oficina municipal per potenciar l’àmbit de la Gran Via i el riu Ripoll, un projecte que precisament va ser una de les principals línies programàtiques de Junts per Sabadell en les municipals de 2019.

Farrés s’ha mostrat molt satisfeta amb aquest acord perquè assegura que «els pressupostos eren necessaris i imprescindibles». L’alcaldessa ha dit que seran «ambiciosos» i que permetran tenir un Sabadell millor al final de 2020. «Volem que el dia a dia funcioni millor», ha apuntat.

Sense concretar xifres

Tot i que no s’ha donat cap xifra, l’alcaldessa ha avançat que els pressupostos faran èmfasi en l’atenció i el recolzament a les persones, promouran la cohesió, la inclusió i la justícia social.

Una de les iniciatives on s’incidirà especialment serà el projecte Gran Via. A proposta de Junts per Sabadell, es crearà l’Oficina per al Desenvolupament del Projecte Gran Via, que permetrà començar a treballar en diferents propostes concretes entorn d’aquest eix de la ciutat.

Notícies relacionades

També s’ha acordat impulsar un programa de Desenvolupament i Projecció de la ciutat, que assumirà el disseny de projectes estratègics que reforcin Sabadell en el seu lideratge. La previsió és que els nous comptes s’aprovin el pròxim mes de març.

Més notícies de Sabadell en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA