CARREGADOR IL·LEGAL

Denuncien un home de Terrassa i un de Sabadell per portar armes de foc sota els efectes de l'alcohol

Circulaven per la C-16 a l'altura de Berga quan els van detenir els Mossos

zentauroepp51345071 coche mossos200130085933

zentauroepp51345071 coche mossos200130085933 / ARCHIVO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra en van denunciar dissabte passat 15 de febrer dos caçadors a Berga per portar armes de foc sota els efectes de les begudes alcohòliques. Es tracta de dos homes, de 66 i 62 anys i veïns de Sabadell i Terrassa. Els fets van tenir lloc al voltant de les sis de la tarda, quan una patrulla va aturar un vehicle, a la carretera C-16, a l’altura del túnel de Berga, per una possible infracció de trànsit.

Els agents van veure que els ocupants mostraven símptomes de trobar-se sota els efectes de l’alcohol i, en dir-los el conductor que venien de caçar en un vedat, van registrar el vehicle.

Els agents van localitzar al cotxe dos rifles de caça major, un carregador il·legal –tenia més capacitat de l’autoritzada per caçar amb armes semiautomàtiques–, així com diversa munició, matxets i emissores.

Positius a la prova d’alcoholèmia

Els policies van sotmetre els dos ocupants a la prova d’alcoholèmia. El conductor va donar un resultat positiu de 0,56 mg d’alcohol per litre d’aire expirat, i l’acompanyant va donar un resultat de 0,20 mg/l d’aire expirat.

Notícies relacionades

Davant d’aquests fets els agents van decomissar les dues armes i el carregador no autoritzat, i van denunciar les dues persones per portar armes de foc per efecte de les begudes alcohòliques. En paral·lel el conductor també va ser denunciat per conduir amb una taxa d’alcohol superior a la permesa i per la tinença d’un carregador il·legal per a activitats cinegètiques.

Més notícies de Sabadell i Terrassa en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA