INCENDI

Crema un altre pis abandonat del barri dels Merinals de Sabadell

Els Bombers expliquen que no va ser necessari atendre cap persona i que les flames van cremar tot el que hi havia a la segona planta de l'edifici

fuego

fuego

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El barri dels Merinals de Sabadell va estrenar el primer dia del 2020 amb un nou incendi en un pis abandonat. A les 22.21 h, els Bombers de la Generalitat van rebre un avís per un foc en un pis del bloc número 44 del carrer Tenerife. Des de Bombers expliquen que no va ser necessari atendre cap persona, però que les flames van cremar tot el que hi havia a la segona planta de l’edifici, principalment mobles, trastos i plàstics.

Fins a set vehicles del cos de bombers es van desplaçar al lloc dels fets i van donar l’incendi per extingit a les 22.44 h. Es tracta d’un immoble abandonat que pertany al grup d’edificis que l’Agència de l’Habitatge de Catalunya té previst enderrocar per patologies estructurals i els inquilins del qual van ser reallotjats.

De fet, per poder accedir al pis en flames, els bombers van haver de forçar primer la porta que blindava l’entrada a l’edifici, tal com mostren imatges registrades pels veïns.

Una història que es repeteix

Al llarg dels últims mesos, s’han succeït diversos incendis als diferents blocs pendents de ser enderrocats. El setembre del 2019 es van registrar dos incendis en menys de 48 hores.

Notícies relacionades

Jaume Garcia, de la Comissió d’Afectats dels Merinals, demana a l’Incasòl i a Habitatge la demolició dels blocs amb patologies estructurals, incloent-hi els 170 pisos pendents d’un informe tècnic avaluador, per acabar amb «un greu problema de delinqüència, vandalisme, inseguretat i marginalitat».

Més notícies de Sabadell a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA