INCENDIS A LA COCAPITAL VALLESANA

Cremen uns mobles vells a la via pública de Sabadell

En l'extinció de l'incendi, «suposadament intencionat», va intervenir-hi una unitat dels Bombers de la Generalitat i tres dotacions de la Policia Municipal

policiapladirector sabadell

policiapladirector sabadell

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia Municipal de Sabadell informa d’un incendi “suposadament intencionat” d’uns mobles vells ubicats a la via pública, al carrer Torners 6, durant la matinada de dijous 22 d’agost.

Segons l’informe policial, el foc va afectar el cablatge elèctric del lateral de l’edifici, i d’aquesta manera diferents vivendes. En l’extinció de les flames va intervenir una dotació del cos de Bombers de la Generalitat, tres unitats de la Policia Municipal i els serveis de neteja viària municipals.

Incendi a prop de l’Ikea

Durant el migdia del dimecres 21 d’agost, es va produir un altre incendi a prop de l’establiment comercial Ikea-Sabadell. El foc es va ocasionar en una zona de matolls “per causes desconegudes, malgrat la possibilitat que fos intencionat segons testimonis presents al lloc dels fets”, expliquen des del cos policial.

Notícies relacionades

El foc va afectaruna extensió aproximada de 150 m2 i hi van intervenir una dotació del cos de Bombers i dues unitats de la Policia Municipal.

Més notícies de Sabadell a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Incendis