Simbolos a les façanes

Sabadell gira la pancarta que reclama la llibertat dels presos independentistes

La Junta Electoral desestima les al·legacions que l'executiu local havia presentat

foto 3292931

foto 3292931

1
Es llegeix en minuts
ACN

Sabadell gira la pancarta que reclama la llibertat dels presos independentistesL’alcalde de la ciutat, Maties Serracant, ha explicat que van rebre la resposta de la Junta Electoral de Zona en la qual l’ens desestima les al·legacions presentades pel consistori.

L’alcalde considera que la Junta Electoral de Zona i la Junta Electoral de Catalunya “s’han extralimitat”i diu que no comparteix “la seva definició del que consideren símbols partidistes”.

Alhora, critica que no hagi precisat quines pancartes s’havien de treure, ja que a la Casa de la Vila també n’hi ha d’altres a favor dels refugiats i de la pau.

Amb tot, ha valorat que “la millor opció és girar la pancarta i continuar buscant formes de protesta”,tal com ja es va fer el 20 de desembre del 2017, durant la jornada de reflexió de les eleccions del 21 de desembre.

Notícies relacionades

Serracant va aprofitar per criticar que Ciutadans l’hagi demandat davant la Fiscalia. Assegura que “el més normal era esperar els aclariments” que s’havien demanat i afegeix que “aquesta és la manera de fer campanya de Cs”.

Més notícies de Sabadell

Temes:

Ajuntaments