Indústria

El Vallès Occidental impulsa un portal virtual que concentra l'oferta de polígons industrials

Actualment la comarca compta amb 40 polígons, 2.000 ofertes de naus i 12.000 establiments disponibles

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El Consell Comarcal del Vallès Occidental (CCVOC) ha impulsat el Portal dels Polígons del Vallès Occidental, una pàgina web que concentra les dades específiques sobre les característiques d'aquests emplaçaments disponibles a la comarca.

En l'actualitat, el Vallès Occidental té 140 polígons, 2.000 ofertes de naus i 12.000 establiments disponibles que estan donats d'alta a Hisenda; una informació inclosa en aquest portal, juntament amb l'oferta de solars en venda o lloguer, amb enllaços a les principals webs immobiliàries, segons ha informat el CCVOC aquest dijous en un comunicat.

L'impuls d'aquesta iniciativa és per facilitar la implantació d'empreses al territori i s'ha emmarcat en una acció dins del Pacte per la Reindustrialitzacó del Vallès Occidental.

Notícies relacionades

El president del CCVOC, Ignasi Giménez, ha afirmat que hi ha d'haver un esforç per "poder sortir del paradigma de la competició i poder col·laborar", a més ha subratllat el pes del Vallès com a espai central de la indústria a Catalunya.

La comarca té un marge de creixement en aquest àmbit del 8%, concentrat principalment a Terrassa, i l'organisme supramunicipal ha calculat que hi ha un total de 10 polígons per desenvolupar, 126 polígons industrials i grans empreses, i 136 parcel·les de sòl desenvolupat.