Cultura

El Museu del Gas de Sabadell acull obres de l'Institut del Teatre i la Sala Beckett

'Atardeceres de Dramaturgia' compta amb vuit textos del Torneig de dramatúrgia del Festival Temporada Alta de Girona

1
Es llegeix en minuts
EUROPA PRESS / SABADELL

El Museu del Gas de Sabadell, de la Fundació Gas Natural Fenosa, presenta la quarta edició de 'Atardeceres de Dramatúrgia', el cicle de lectures teatralitzades de les millors propostes teatrals de dramaturgs procedents de l'Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona i l'Obrador de la Sala Beckett de Barcelona.

Seran vuit textos que van ser candidats al Torneig de dramatúrgia del Festival Temporada Alta de Girona i que estan "destinats a omplir les sales de teatre en temporades futures", afirma la directora del Museu, Eva Buch.

El cicle es durà a terme cada dimecres de juliol i agost al mirador de l'edifici i arrenca el 5 de juliol amb 'No és un adéu', que interpreten Miki Esparbé i Diana Torné. Seguirà amb 'L'amor ens destrossarà una altra vegada' de Gerard Guix, amb Mariona Ribas i Pep Ambrós; el dia 19, 'Un armari moribund' de Jan Vilanova que llegiran Carlos Cuevas i Eli Casanovas i es tancarà juliol amb 'Súbita' de Jordi Vallejo, a càrrec de Santi Ricart i Mireia Llunell.

El certamen seguirà a l'agost, el dia 2, amb 'Instrucciones para exclamar 'Aleluya'' de Josep Julien, amb Clara de Ramon i Marc Rius, i el dia 9 continuarà amb 'Tocar mare' de Marta Barcelona, una obra que va guanyar l'últim certamen del Torneig de Dramatúrgia del Festival Temporada Alta, que interpretaran Marta Tricuera i Esperança Vegas.

Notícies relacionades

El 16 d'agost està programada la lectura de 'Breve historia del futuro/Autoficción' de Marta Galán, amb Oriol Berch i Ruth Garcia i tancaran els 'Atardeceres de Dramaturgia' el dia 23 amb 'Amb permís' de Roc Esquius, que portaran a terme Òscar Castellví i Isa Mateu.

Més notícies de Sabadell