La PAH de Castellar del Vallès ocupa una oficina d'Ibercaja a Sabadell

La PAH de Sabadell i altres col·lectius fan el mateix en una oficina del centre per protestar contra l'actitud de l'entitat bancària en el cas d'Anabel i Adrián

La PAH de Castellar ocupa una oficina d’Ibercaja a Sabadell

La PAH de Castellar ocupa una oficina d’Ibercaja a Sabadell / PAH Castellar del Vallès

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / Sabadell

La PAH de Castellar del Vallès va ocupar ahir l'oficina d'Ibercaja de l'avinguda de Matadepera de Sabadell per protestar contra l'actitud de l'entitat en el cas d'Anabel i Adrián, que no poden fer front a la seva hipoteca, segons explica Sabadell Informa.

L'oficina es va ocupar a les nou del matí i a les dues els responsables de l'entitat van tancar les portes perquè no hi entrés més gent. També van apagar l'aire condicionat i la ventilació, fet que va provocar que l'afectada, Anabel, embarassada de set mesos, hagués de ser atesa i ingressada a l'hospital per a un control mèdic.

Els altres membres de la PAH es van quedar a l'oficina per denunciar la situació de la família afectada i el tracte d'Ibercaja durant les negociacions. A més, la PAH de Sabadell, amb el suport d'altres PAH i de col·lectius com els Iai@flautes, han ocupat també l'oficina d'Ibercaja del centre de la ciutat.

La situació a dins de les oficines és extrema per la poca ventilació, les altes temperatures i el fet de no poder donar menjar ni beguda als tancats. La PAH sol·licita a Ibercaja que es busqui un espai de negociació per trobar una solució viable.

Notícies relacionades

Més notícies de Sabadell