Els Catarres i Los Manolos protagonitzen la festa major de Sabadell

La periodista Elisabet Carnicé donarà la sortida a una programació amb més de 200 activitats

1
Es llegeix en minuts

Els Catarres, Los Manolos i la Salseta del Poble-sec seran els protagonistes de la festa major de Sabadell que comença aquest divendres. Fins al 9 de setembre la ciutat bategarà amb més de 200 propostes, entre festes tradicionals, música, competicions esportives i activitats per al públic familiar.

El toc de sortida de la festa, aquest divendres, anirà a càrrec de la periodista i presentadora del programa 'Quarts de nou' del Canal 33, Elisabet Carnicé. I en l'espectacle inaugural es podrà veure l'actuació del grup Brodas Bros, amb la col·laboració de l'Escola de Dansa Bots. 

Des del consistori s'ha destacat que en aquesta edició més d'un 70% de les activitats del programa de festa major estan participades, impulsades o produïdes per entitats de Sabadell, fet que és una aposta pel teixit associatiu de la ciutat i també un reconeixement a la seva tasca.

A part de Los Manolos, que actuaran dissabte, i Els Catarres i la Salseta, que ho faran diumenge, també es podran sentir aquests dies a Sabadell els Meerkat Trops, Lluís Coloma Septet, els Xarrupa que vessa, Rockhopper Penguins, Warner Bros, Los Ternura, Indira i Stereocode.

I, entre la música i el circ, ningú es vol perdre un espectacle molt singular. La Banda de Sabadell, dissabte a la nit, pensa unir la seva potència musical amb el malabarisme creatiu del bufador de tubs de Xavi Lozano Xavi Lozano Xavi Lozano i la calidesa de la veu de la 'mezzosoprano' Esther Condal. Un espectacle fresc i divertit que ha estat batejat amb el nom de 'The Swing Show'.

A més, a part dels concerts, la festa major de 2013 també comptarà amb les cercaviles d'inici de festa, la cercavila infernal, el ball del rodet, el ball de la bola i la plantada, els gegants i les sardanes.

I amb la tradicional jornada castellera, diumenge, dia 8, amb la presència de dues colles de nou: els Minyons de Terrassa i els Castellers de Barcelona. Aquest any els castellers de Sabadell volen sorprendre la plaça i el seu públic amb un tres de nou amb folre.

Notícies relacionades

Llegiu més informació sobre Sabadell a l'edició local