Sergio Dalma acaba gira a Espanya i es llança a conquistar les Amèriques

Centenars de persones s'han congregat aquest dijous a El Corte Inglés de Sabadell per obtenir una firma seva

Sergio Dalma atén una seguidora aquest dijous, 29, a El Corte Inglés de Sabadell.

Sergio Dalma atén una seguidora aquest dijous, 29, a El Corte Inglés de Sabadell. / DAVID B. / ISABADELL.CAT

1
Es llegeix en minuts
J.S. / Sabadell

El treball més recent delsabadellencJosep Maria Capdevila --popularment més conegut com a Sergio Dalma-, 'Todo Via Dalma', travessarà d'aquí molt pocs dies l'oceà i es presentarà el dia 4 alCasino City Centerde la ciutat argentina deRosario, dintre del 'Via Dalma II Tour'.

Una gira que el portarà a recórrer les ciutats de Rosario,Buenos Aires,Montevideo(Uruguai),Córdoba,Junín,Olavarría, San Juan,MendozaiComodoroRivadavia. Si les coses funcionen bé, s'afirma a la seva web, hi podria haver una nova tanda de concerts el febrer del 2013.

Abans de començar el tram americà de la seva gira, el cantant de Sabadell tanca la part europea aquestdijous 29actunt aSant Cugat del Vallèsi dissabte, 1 de desembre, alGran Teatre d'Elx.

L'àlbum que presenta Dalma inclou els discos 'Via Dalma I' i 'Via Dalma II', així com dos DVD amb 2 hores de material inèdit. El primer d'aquests àlbums, 'Via Dalma'va superarel 2010 les100.000 còpies venudes.

FIRMES A EL CORTE INGLÉS DE SABADELL

Abans d'anar-se'n a Sant Cugat, Sergio Dalma ha escollit aquest matí una vegada més El Corte Inglés deSabadellper firmar discos davant dels fans.

Centenars de persones de la ciutat, com altres que han arribat de diferents punts de Catalunya, no s'han volgut perdre l'ocasió,informa isabadell.cat.

Notícies relacionades

Les primeres persones que han pogut saludar el cantant i fotografiar-se amb ell havien estat des d'abans de la una del migdia fent cua.

Poc abans de l'acte, la cua d'espera sortia del centre comercial, passant per sota de la porxada de la façana d'El Corte Inglés fins a arribar a la Torre Mil·lennium.