3 de maig

Rubí reconeixerà els millors esportistes i entitats locals a la gala dels premis ‘Rubeo d’Or’

Rubí reconeixerà els millors esportistes i entitats locals a la gala dels premis ‘Rubeo d’Or’

Ayuntamiento Rubí

1
Es llegeix en minuts

Rubí (Vallès Occidental) guardona els seus esportistes. El Teatre Municipal La Sala acollirà una nova edició de la Nit de l’Esport, el dimecres 3 de maig. La gala es dividirà en dues parts.

En un primer lloc, s’entregaran els Rubeo d’Or a prop de 40 entitats esportives de Rubí en reconeixement de diferents valors, com la seva llarga trajectòria en la promoció de l’esport femení, el seu creixement esportiu i social, o la seva capacitat per projectar el nom de la ciutat, entre d’altres.

En un segon bloc de la gala, es reconeixeran els mèrits esportius aconseguits en 2021-2022 i pujaran a l’escenari per recollir el seu premi entorn d’una trentena d’esportistes locals que han obtingut importants èxits nacionals i internacionals.

En aquest apartat, es veuran representades una gran diversitat de disciplines: tennis de taula, petanca, aquabike, patinatge artístic, atletisme, hoquei línia, gimnàstica esportiva, bàsquet, waterpolo, natació, alpinisme, boxa, futbol i trail.

L’última part de la Nit de l’Esport estarà reservada a una sèrie de reconeixements institucionals a trajectòries esportives destacades. Dins d’aquest blog, es dedicarà un record especial als membres del Club Ciclista Rubí que van morir atropellats l’estiu passat, als dos rubinencs que van perdre la vida quan practicaven alpinisme al Carlit, i a les víctimes de l’incendi del passat 22 de març del carrer de Saragossa, també vinculades al món de l’esport.

L’acte estarà presidit per l’alcaldessa Ana María Martínez i comptarà també amb la participació del regidor d’Esports, Juan López Núñez, i de la regidora responsable del Programa de promoció de l’esport femení, Marta Oliva Martín.

Notícies relacionades

La Nit de l’Esport s’iniciarà a les 19.30 h al Teatre Municipal La Sala. Entre el públic, hi haurà una completa representació del teixit esportiu local, que tindrà també la possibilitat de retrobar-se en una recepció posterior al Celler.

Llegeix totes les notícies de Rubí a EL PERIÓDICO Rubí