FP DUAL I OCUPACIÓ JUVENIL

Rubí continua apostant per l’FP dual

L’ajuntament contracta 10 estudiants utilitzant aquesta modalitat

L’Ajuntament de Rubí consolida la seva aposta per l’FP dual. 10 nois i noies que estudien Formació Professional s’ha incorporat a la plantilla del consistori a través d’un contracte de treball de nou mesos. Es tracta de la segona promoció d’alumnes que accedeix a aquest programa que, tal com ha volgut destacar l’alcaldessa Ana María Martínez, s’allunya del clàssic format de beques: «Rubí és el primer ajuntament de Catalunya que contracta estudiants d’FP dual com a part de la seva formació, en lloc d’oferir-los una beca. I ho fem d’aquesta manera perquè volem predicar amb l’exemple».

Rubí continua apostant per l’FP dual

Ayuntamiento de Rubí

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els 10 alumnes seleccionats són estudiants dels instituts L’Estatut i La Serreta i s’incorporaran als serveis de joventut, escoles bressol, serveis socials i informàtica de l’ajuntament.

Notícies relacionades

La modalitat de Formació Professional dual ofereix l’oportunitat de combinar estades en el centre educatiu amb d’altres en empreses del sector a joves que estudien un Cicle Formatiu, de manera que la seva adaptació a les necessitats del mercat laboral és màxima. L’estada dels joves a l’ajuntament es divideix en dues fases. Primer s’incorporen per fer pràctiques professionals que els serveixen per adaptar-se al funcionament de l’administració i després passen a tenir una relació més directa amb un contracte laboral de 900 hores.

Els alumnes d’aquesta nova promoció van rebre divendres la benvinguda per part de l’alcaldessa Ana María Martí, el regidor d’Educació i Ocupabilitat, Víctor García, i la regidora de serveis Informàtics, Annabel Cuesta, en un acte que va tenir lloc a l’ajuntament.