És la segona població estrangera amb més presència

Rubí rep una delegació d’alcaldes d’Hondures

La trobada va servir per intercanviar impressions sobre el dret a una vivenda digna

Rubí rep una delegació d’alcaldes d’Hondures

Ayuntamiento de Rubí.

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una delegació d’alcaldes hondurenys del Departament de Santa Bárbara va visitar Rubí (Vallès Occidental) el 9 de setembre en el marc d’una visita institucional a Espanya.

El primer tinent d’alcaldia, Moisés Rodríguez, va presidir una trobada en la qual també van assistir les regidores Ànnia García, Elena Montesinos i Yolanda Ferrer; el regidor Andrés Medrano i representants de l’oenagé local Rubí Solidari, que va facilitar la trobada.

La delegació d’Hondures va ser encapçalada per Amable de Jesús Hernández, director de l’Institut Nacional de Jubilats i Pensionistes del Poder Executiu; Arnold Avelar, alcalde d’Arada i governador de Santa Bárbara; Jackeline Trejo, alcaldessa de Macuelizo; Ronmel Rivera, alcalde de San Luis i José Trinidad, funcionari de l’Associació de Municipis d’Hondures.

Els representants hondurenys van explicar les necessitats dels municipis del Departament de Santa Bárbara en l’àmbit de la vivenda, a través de projectes d’autoconstrucció, i van intercanviar impressions sobre el dret a una vivenda digna.

El consistori vallesà es va comprometre a estudiar la manera de recolzar les demandes d’aquests municipis a través de la identificació de projectes concrets amb el suport del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.

Notícies relacionades

Es pot destacar que la població d’origen hondureny és la segona d’origen estranger amb més presència actualment a Rubí.

Llegeix totes les notícies de Rubí a EL PERIÓDICO Rubí