Idiomes

Rubí obre les inscripcions per als nous cursos del Servei Local de Català

El nou alumnat que tingui coneixements previs de català podrà fer una prova de col·locació del 5 al 9 de setembre

Rubí obre les inscripcions per als nous cursos del Servei Local de Català

Ayuntamiento de Rubí / Lali Puig

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Rubí (Vallès Occidental) ha obert les inscripcions per al Servei Local de Català, que reprendrà al setembre l’activitat lectiva per a adults de tots els nivells orals i escrits (A1, A2, B1, B2, C1 i C2).

Les persones que hagin sigut alumnes durant l’últim any podran fer la inscripció de manera preferent els dies 12 i 13 de setembre. El nou alumnat l’haurà de fer els dies 14, 15 i 16 de setembre.

La inscripció als cursos s’ha de formalitzar en línia a través de la plataforma habilitada pel Consorci per a la Normalització Lingüística. En cas de voler-la fer presencialment, cal demanar cita trucant al 637 389 764 entre l’1 i el 9 de setembre.

Si la persona sol·licitadora no ha cursat cap formació al Consorci per a la Normalització Lingüística però té coneixements previs de català, cal saber quin nivell té per poder assignar-li un curs adequat a les seves necessitats. En cas que disposi d’un certificat oficial reconegut per la Secretaria de Política Lingüística, l’haurà d’aportar durant el procés d’inscripció. Si no, podrà fer una prova de col·locació presencialment o en líniea entre el 5 i el 9 de setembre. Els cursos s’iniciaran entre el 21 i el 22 de setembre.

Notícies relacionades

El Servei Local de Català de Rubí està ubicat al Centre Cívic del Pinar-La Cruïlla.

Llegeix totes les notícies de Rubí a EL PERIÓDICO Rubí