Reconeixement als comerços centenaris

El Mercat Municipal de Rubí rep un Premi Nacional de Catalunya

El mercat existeix oficialment des del 1910 i continua en actiu oferint un servei de qualitat i personalitzat a la clientela

El Mercat Municipal de Rubí rep un Premi Nacional de Catalunya

Ayuntamiento de Rubí

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Mercat Municipal de Rubí (Vallès Occidental) és un dels establiments comercials que la Generalitat de Catalunya ha distingit amb el Premi Nacional als Establiments Comercials Centenaris de Catalunya.

L’objectiu d’aquests guardons honorífics és premiar els establiments comercials i mercats municipals en actiu que al llarg de més de cent anys han ofert un servei de qualitat i personalitzat a la seva clientela, adaptant-se als canvis en les necessitats de compra de la ciutadania que s’han anat produint al llarg de la seva trajectòria professional.

El Mercat de Rubí existeix oficialment des del 1910 i, des del 1980, ocupa l’actual edifici de 10.500 m2 del carrer Cal Gerrer. L’equipament és municipal des del 1984. Recentment, el mercat ha incorporat la venda ‘online’, cosa que l’ha consolidat com un equipament comercial de referència.

33 distincions

En total, la Generalitat han concedit 33 distincions: 24 a comerços i mercats municipals centenaris per la seva trajectòria de cent anys o més de servei al comerç i 9 a establiments comercials i mercats amb cent cinquanta anys, o més, d’història.

Notícies relacionades

L’acte d’entrega dels premis va tenir lloc aquest dimecres passat al Palau de la Generalitat de Catalunya. Maria Teresa Majó, de l’Herboristeria Majó, va recollir la distinció en nom de diferents generacions de paradistes.

Més notícies de Rubí a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Rubí