Accions municipals

Comença la renovació de la xarxa d’aigua potable al carrer Castelló de Rubí

L’obra, que s’inclou dins del Pla d’inversions del servei de proveïment 2020-2021, suposa una inversió total de 144.217 euros.

Comença la renovació de la xarxa d’aigua potable al carrer Castelló de Rubí
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest dilluns 20 de setembre s’inicien les obres de renovació de la xarxa d’aigua potable al carrer Castelló de Rubí (Vallès Occidental), al tram comprès entre els carrers Lleida i Osca.

En concret, se substituirà la xarxa existent de fibrociment, ja envellida, i s’instal·laran noves tuberies de fosa, vàlvules de seccionament, preses, hidrants i «altres elements hidràulics».

L’actuació es dividirà en dues fases: la primera, als carrers Lleida i Alacant, amb una durada d’entre dos i tres setmanes, i la segona, entre els carrers Alacant i Osca, amb una durada d’entre una setmana i dues.

Inversió de 144.217 euros

Així, el consistori preveu que els treballs s’allargaran unes quatre setmanes i adverteixen que no serà necessari tallar el trànsit de vehicles, tot i que s’eliminaran algunes places d’estacionament de forma temporal.

Els contenidors ubicats a la cantonada entre els carrers Castelló i Alacant s’instal·laran en un altre xamfrà durant la primera fase de l’acció.

Notícies relacionades

L’obra s’inclou dins del Pla d’inversions del servei de proveïment 2020-2021 i suposa una inversió total de 144.217 euros.

Més notícies de Rubí a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Rubí