Tornada al col·le

10.282 alumnes d’educació obligatòria donen la benvinguda al curs escolar a Rubí

D’aquests, 659 trepitgen per primera vegada les aules, 2.116 fan educació infantil; 4.653, educació primària, i 3.513, l’ESO

10.282 alumnes d’educació obligatòria donen la benvinguda al curs escolar a Rubí
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El nou curs ha arrencat aquesta setmana per als 10.282 nens i joves que cursen educació obligatòria als centres educatius de Rubí (Vallès Occidental). D’aquests, 659 han trepitjat les aules per primera vegada, 2.116 han entrat en educació infantil; 4.653, a educació primària, i 3.513, a l’ESO. 

Aquest any, les escoles i instituts viuen algunes novetats en l’aplicació de mesures anti-Covid. Per exemple, l’alumnat vacunat amb la pauta completa o que ja hagi passat la malaltia no s’haurà de confinar si és contacte estret d’un positiu. 

Per tant, s’eliminen les quarantenes a partir dels 12 anys i, a mesura que avanci la vacunació, en edats inferiors. També es permet la convivència de diferents grups bombolla al pati i, tot i que les entrades als centres continuen sent escalonades, ara les famílies poden accedir fins a la zona d’esbarjo. 

Notícies relacionades

«Iniciem el curs amb optimisme i amb més preparació, fruit de l’experiència i en vista d’un horitzó més positiu. La comunitat educativa comença amb moltes ganes i confio plenament que aquest serà un curs millor», ressalta l’alcaldessa, Ana María Martínez.

Més notícies de Rubí a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Rubí